Jobbintervju

På tisdag har jag en telefonintervju med Volvo i Japan! Intervjun kommer dock att vara på engelska pheww... Fast jag vet att det inte är så stor chans att jag får det så är jag ändå väldigt nervös. Vad har ni för bra intervjutips? Jag har kollat upp företaget, föreberett frågor till dem, förberett mig lite på vilka frågor de kanske kommer att ställa till mig men vad mer? Hur det än går så tror jag att det här kommer att bli en bra intervjuerfarenhet!

Kommentarer
Postat av: Anna - Boktycke

Vad kul! Håller tummarna för att det kommer att gå bra. Var bara lugn och positiv. Eftersom det är en telefonintervju så är det extraviktigt att du låter trevlig på rösten eftersom de inte kan läsa av ditt kroppsspråk. Det är bra att du har kollat upp företaget och vet vad deras motto och företagsprofil är. Engelskan är nog inget problem, så länge du kan göra dig förstådd så brukar det räcka. Var absolut inte rädd för att ställa frågor, det visar bara att du är extraintresserad av jobbet.
Lycka till!

2013-04-14 @ 17:48:52
URL: http://boktycke.se
Postat av: Helena

Åhh tack så mycket! Jag håller också tummarna ^^
Hoppas bara att tekniken funkar ordentligt, vill inte stressa med det under intervjun. Jag ska göra mitt bästa för att låta trevlig men samtidigt så är det väl lite formellt så jag får nog inte skämta för mycket. Vi får se hur det går.

2013-04-14 @ 18:11:45
URL: http://chokladte.blogg.se
Postat av: Anna - Boktycke

Trevlig betyder ju inte skämtsam :p
Man kommer väldigt långt med att bara låta positiv på rösten. Ska ni använda Skype eller?

2013-04-14 @ 21:17:00
URL: http://boktycke.se
Postat av: Camilla

Lycka till!

2013-04-14 @ 21:46:47
Postat av: Helena

Anna: sant sant! nej vi ska använda dial-in nånting nånting. jag har fått ett telefonnr jag ska ringa en viss tid, sen anger jag en participant code så kopplar de ihop ett konferenssamtal.

Camilla: tack! det behövs hehe

2013-04-15 @ 08:37:53
URL: http://chokladte.blogg.se
Postat av: b

Lycka till syrran! :) stressa inte upp dig för mycket, som du säger - om inget annat så är det ändå en bra erfarenhet! det kommer gå jättebra! :D

2013-04-15 @ 13:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0