Skofynd

Idag var jag i Tornby för att titta på lite saker som jag behöver. Bland annat träningsskor. Jag var på Skopunkten, Intersport och Stadium outlet men hittade inga som jag tyckte var värda sitt pris. Varför är träningsskor så dyra? Det känns inte som om jag kommer att använda dem så mycket så vill inte spendera för mycket pengar på dem. Å andra sidan så kanske jag blir motiverad att använda dem om de är dyra...
 
Ja,ja... Förutom träningsskor så var jag också ute efter ett par gummistövlar. Såg på Rustas hemsida att de sålde sådana för endast 99 kr. Trodde inte att jag skulle få tag i ett par eftersom allt som jag sett i deras reklamblad och som jag vill ha alltid brukar vara slut när jag kommer dit. Men jag måste ha jättemycket tur idag för det fanns hur många par kvar som helst.
 
Sedan hade jag också annan skotur. Jag gick förbi BIKBOK och såg att de hade 50% på alla skor och när jag gick in för att kolla så hittade jag ett par jättefina, högklackade höstskor. Med 50% rabatt kostade de bara 250 kr!!
 
Efter att jag köpt skorna ringde Betty. Hon var på väla och såg BOKBOKs rea så hon undrade om jag ville ha något. Så snäll syster jag har!
 

RSS 2.0