Födelsedag!

Idag fick jag min födelsedagspresent av Jakob i förskott för att vi ska vara i Riga när jag verkligen fyller år. Jag blev jätteglad över min present, det var mycket bättre än jag hade kunnat tänka mig. Jag fick nämligen en electric wok and fondue av Jakob!Det var jättefint inslaget från DUKA och tungt. Såhär såg det ut innan jag tog sönder den fina inslagningen.En av det första sakerna jag tänkte på var det gamla ordspråket "Ger du en hungrig man en fisk får han mat för en dag, lär du honom att fiska så får han mat för resten av livet". Så passande på något sätt. Jag älskar min present!

Vi satte igång med att använda den redan till lunchen och jag fick äntligen äta sukiyaki som jag har längtat efter så länge.
På bilden har vi inte haft i köttet än vilket var segt men gott. Jag gillade nudlarna bäst för de tog verkligen åt sig såssmaken.


Här är en bild på Jakob och Gustav och maten innan den blev tillagad. Det var gott och mättande! Puh...

Då var det snart tenta då!

Ja hej hej!

Jag har kanske inte varit så aktiv (hehe) men jag tänkte iaf uppdatera er om hur våran situation är för tillfället.

Både jag och Helena pluggar förfullt till flervariabel analysen som är den 14 augusti. Förutom denna tenta så har jag även en den 11 (våg fysik) samt linjär algebra och grundkursen i matte den 15 augusti. Lite jobbigt men jag har satt mig själv i denna situation så...

En kompis till mig skall börja här i Linköping nu till hösten och kommer att bo hos mig och Helena fram tills han får sin lägenhet den första oktober, vilket kommer bli roligt. Man får väll hoppas på att Gugge uppför sig!

Den 18 Augusti skall jag och Helena åka iväg till Riga med hennes syster och moder för att fira helenas födelsedag. Får väll kanske återkomma när det äventyret är färdigt.

På återseende
/Jakob

RSS 2.0