Gott och blandat
För ett tag sedan lagade Jakob denna lyxiga middag. Efter att ha skaffat en köttermometer blir köttet perfekt!
En dag åt jag det ni ser här till frukost (plus två påfyllningar av riset). Mums!
Vi hade en sushikväll så jag bakade en massa muffins till efterrätt. Äppel- och kanelmuffins, choklad- och mandelmuffins och vanliga chokladmuffins till Jakob.
Dan efter sushikvällen fanns det ganska mycket kvar. Vi åt det till lunch och middag och här till nattsnacks.
Kommentarer
Postat av: Anna
åhhhh gott gott
Postat av: Helena
mm det var gott! men jag blev nästan trött på sushi efter ett tag, hur otroligt det än låter hehe
Postat av: Anna
Men ni ser ju ut att ha svinmkt ris, jag brukar köra jättelite ris och mycket fyllning ^^
När kommer du ner? Sushikväll då? Det var längesen!
Postat av: Helena
hehe det var mycket ris (vi hade kompisar som hjälpte till att göra). I slutet så bröt jag av riset på hälften och åt ena halvan med fisken hehe
Ja! Jag kommer ner under påskveckan typ 18 till 26 april.
Postat av: Anna
Ah, jag jobbar ju men jag är ledig på långfredagen/annandag påsk (wohoo långhelg, fattar att man uppskattar ledighet nu när man jobbar :p)
Vi skulle ju kunna köra sushi/japankvällen på fredagen då fisken förmodligen är som färskast.
Postat av: Helena
det låter bra! jag ringer snart ngn gång så kan vi snacka om det
Trackback