Mycket som händer

Nu är det mycket som har hänt, här kommer en kort sammanfattning.

I måndags svarvade vi ljusstakar på produktionstekniklabben. Det gick bra på så vis att vi fick klara ljusstakarna men mindre bra för att jag och min labbpartner lyckades förstöra ett verktyg, en hållare och två arbetsstycken. Hoppas verkligen att man lär sig av sina misstag nu... Labbassistenten var dock jättesnäll och skällde inte på oss fast mot slutet var han lite irriterad. Nåja, vi blev klara först av alla i alla fall.

I går var det ett plötsligt strömavbrott över kanske hela Ryd. Det var lite spännande. Jag satt framför datorn när det blev kolmörkt, allting slocknade. Jakob famlade sig till ytterdörren för vi trodde först att det bara var vi och då kunde man få lite ljus från korridoren men det var beckmörkt även där. Jag hittade vår ficklampa fast det var lite läskigt att treva i skåpet när man inte kunde se något. Jakob öppnade upp proppskåpet men det verkade inte vara något där så vi gick ner en våning och då såg vi genom dörren att det inte bara var vår byggnad som drabbats utan gatulamporna och grannhusen var också nersläckta. Under tiden hade jag försökt ringa till de nummer som stod på proppskåpet men inte ens telefonen fungerade. Den gav ifrån sig ljus men man kunde inte ringa med den.
Vi gick upp igen och tände alla stearinljus vi kunde hitta. Det såg faktiskt riktigt mysigt ut. Men precis efter att jag tänt dem så kom elektriciteten tillbaka.

I går hade Jakob även spelkväll hemma hos oss. Jag gick till en kompis men kom hem vid 21. Då var de mitt uppe i spelandet och de fortsatte tills kl 01! Har ingen av dem skola idag?! Så nu ligger Jakob här och snarkar medan jag måste upp och plugga... Jag får väl stå ut med det här några gånger till men inte om jag har något viktigt dagen efter!

Idag ska vi på middag hos Hannes. Hoppas jag hinner färdigt det jag ska göra innan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0