Mat igen!


I söndags lagade jag Hainan Chicken Rice. Det blev jättegott! Kycklingen var mjuk och saftig och riset kokade jag med buljongen från kycklingen så det var fettigt och smakrikt!


Av buljongen som blev över kokade jag kyckling- och majssoppa. Min favorit!


Idag firar Jakob och jag 49 månader med rödbetssoppa och filmkväll. Men jag slutar inte förrän kl 21 så filmen får vänta lite.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åhh du får laga det åt mig nån gång! Och du borde skaffa ett fettfilter till soppan :p

2010-11-03 @ 19:50:50
Postat av: Helena

hehe laga vilket av det? jag tror soppan blev extra fettig för att jag ursprungligen skulle ha det till Hainan Chicken. Nästa gång kanske jag skär bort skinnet innan jag kokar soppa.

2010-11-04 @ 11:09:29
URL: http://chokladte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0