Tosselilla

Igår var jag, Anna, Betty och Camilla på Tosselilla. Dagen började kl 5.30 då vi gick upp för att förereda oss. Kl 6.30 tog vi bussen ut och åkte sedan vidare med tåg till Lund och en timme till med buss nr 5. Enligt reseplaneraren på Skånetrafik så skulle vi av på Ramsåsa så där gick vi av, mitt ute i ingenstans. Eller nej, det fanns en massa kor och en skog bakom kohagen. Anna ringde sin pojkvän som kollade på internet att vi skulle in i skogen men då var vi först tvungna att gå i en u-sväng runt kohagen. Väl inte i skogen missde vi en vänstersväng och kom till en skylt där det stod "vägen är sönder"...
Till slut kom vi äntligen fram till Tosselilla men det var en leveransingång så vi fick gå lite till.
Det visade sig att vi skulle ha åkt en hållplats till...

Väl inne på Tosselilla så var det jättekul. Vi var tidiga och det fanns nästan bara småbarnsfamiljer där så vi kunde göra de "farligare" grejerna utan kö. Vi var de första på gocartbanan, en åktur ingick i priset och det var jättekul! Jag gillade att gasa på och försökte drifta men det gick inte alls hehe. Anna berättade sen att de här gocarten inte alls var lika snabba som riktiga, därav behövde vi inga skyddskläder. Jag vill jättegärna testa köra riktig gocart!

Vi hoppade på hoppberg, åkte berg-och-dalbana, tog oss igenom tarzanstigen och massa annat och till slut badade vi. Det var så skönt att hoppa i det kalla vattnet efter att ha svettats under hela förmiddagen. (vi duschade av oss innan vi hoppade i, hoppas andra också gjorde det).

Olyckligtvis blev det strömavbrott i nästan en timme. Då fungerade inga karuseller och alla vattenrutschkanor var också avstängda. Men vi hade kul i en pool ändå med tävlingar och sit ups hehe.

Innan vi åkte hem skulle vi duscha men det fanns bara en utomhusdusch så vi stod och tvålade och schampoade in oss bredvid poolen med våra bikinis på såklart. Det var inte så lätt att bli ren kan jag säga.

Nu har jag blivit jättebrun och har en massa träningsvärk efter att ha fastnat i den längsta rutschkanan och varit tvungen att ro med armarna för att komma ner hehe.


Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, du nämnde inget om knottarna :p

2009-07-15 @ 18:25:43
Postat av: Anonym

KNORR

2009-07-15 @ 21:49:01
Postat av: Anonym

oinkiiiii.

2009-07-15 @ 21:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0