Helsingborgsfestivalen

Då var det dags för Helsingborgsfestivalen igen! I år gick jag med Anna, Iris, Betty och Camilla. Bland det första jag och Betty gjorde var att köpa nachos med ostsås. Den första tuggan var god men efter ett tag när chipsen blivit soggy av ostsåsen så var det inte så gott, dessutom var chipsen jättesalta så att vi blev tvugna att köpa dricka. Som tur hittade vi en affär med läsk för 6kr burken istället för 15kr som var festivalpris.

Vi gick från GA torg till knutpunkten och på vägen började det regna. Jag och Betty bråkade om paraplyet men efter ett tag avtog regnet och vi kunde gå utan att bli blöta. Vi stannade en stund vid nöjesfältet för att testa vår tur och skills i gripklomaskinerna. Jag försökte få en gullig svartrosa playboykanin men det gick inte. Jakob, var är du när jag behöver dig hehe!

Efter det var jag hungrig så vi gick mot matområdet men halvvägs dit var himlen mörkgrå och blixtar slog ner samtidigt som det började regna och storma. Istället för att äta bestämde vi oss för att åka hem och när vi kommit till busshållplatsen så började ösregnet. Hoppas att vi har bättre tur med vädret imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0