Kurumi Mansion

Kurumi Mansion hette lägenhetshotellet där vi bodde i Tokyo. De billigaste rummen för två personer (som det vi valde) kostar 32000 yen för 6 nätter. I svenska kr blir det ca 180 kr per person och natt. Väldigt bra pris för det man får med tanke på att det är ett eget privat rum med toalett och köksvrå och inte hostel där man delar med andra. Det finns också mikrovågsugn, kylskåp och vattenkokare. Dessutom finns det tvättmaskiner och torktumlare som man kan använda gratis. Man får dock städa och byta lakan själva eftersom det inte ingår någon service (eller frukost) men det var inte så farligt.
 
 
 
Kurumi Mansion ligger vid Sumida-floden och nära tre olika metrostationer. Det tar 10-15 min till de olika stationerna beroende på vart man ska. Tyvärr gick inga JR-linjer vid någon av de stationerna men det var smidigt med metro ändå. I närheten finns en Popula, en convenience store som har öppet 24 timmar om dygnet så ifall man blir sugen på något mitt i natten så kan man alltid gå och få sitt sug tillfredsställt.
 
Vårt rum vette mot vägen men det var inte så farligt med trafik där. Vill man ha utsikt över floden så kan man få det för några extra tusenlappar (i yen).

Kommentarer
Postat av: bettan

åh det var rätt stort. verkar mysigt och skönt med tv och AC hehe

2013-10-08 @ 16:37:04
Postat av: Helena

Jo, det är 15 kvadrat så helt ok för två personer. Tv och AC använde vi ganska flitigt hehe. Vi såg en jätterolig film som hette Handsome Suit, handlar om en opopulär kille som får en suit som förvandlar honom till jättesnygg.

2013-10-09 @ 07:29:54
URL: http://chokladte.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0