Är vi konstiga?

Förra veckan var det ganska mycket skola och inte så mycket intressant gjort förutom två grejer som jag tänkte dela med er och se vad ni tycker.

I torsdags så låg Jakob och jag på soffan och tittade på tv. När reklamen började så drog Jakob av mig min ena strumpa och försökta kväva mig med den. Jag slog tillbaka attacken och gjorde en reträtt medan jag tittade efter tillgängliga vapen. Då kom jag på att jag fortfarande hade en strumpa på mig. Vi fäktades en stund med strumporna och sedan tvingade jag in Jakob i badrummet. Där tog han duschmunstycket och fyrade av men jag lyckades stänga dörren. Jag sprang till köket och fyllde en skål med lite vatten. Jakob hade förföljt mig till vardagsrummet så där skvätte jag vattnet på honom.
Allt det här gjordes under ganska mycket skrik och skratt. Men jag hade till och med hunnit torka upp vattnet innan programmet började igen.

Det andra som hände var på lördagskvällen. Jag var lite nere och ganska rastlös men hade gjort mig redo för kvällen. Jakob försökte muntra upp mig men det tog emot så han drog på mig en klänning ovanför pyjamasen och tvingade med mig ut för att ta en promenad. Jag hade tre strumpor i håret (en annan historia) och raggsockor i gympadojorna, måste sett ganska konstig ut. Väl ute så började han leka pjätt med mig och sedan jagade vi varandra kring kvarteret. Det roliga var att det i slutet blev en tävling om vem som skulle komma hem först och vi båda gick till fel hus... Först Jakob och sedan jag. Dessutom var det folk ute och festade och de frågade om vi var jagade av en galen mördare hehehe

Tänkte bara fråga om det är normalt.

Kommentarer
Postat av: anna.

100% normalt.

2010-09-13 @ 21:03:05
URL: http://birdwings.blogg.se/
Postat av: Betti

HAHAHA låter roligt. Du skulle tagit bild bara..eller video lol XD

2010-09-13 @ 21:16:49
Postat av: Helena

vad bra hehe



svårt att vara redo med video men vi kanske kan reenacta det ngn dag hehe

2010-09-13 @ 23:09:01
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vi gör alltid sånt i vår familj...

2010-09-17 @ 20:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0