Tokyo Dome City

Fram till alla hjärtans dag är det speciella belysningsdekorationer kring Tokyo Dome City så igår åkte vi dit för att ta oss en titt. På vägen dit så bytte vi tåg några gånger och tack vare det så fick vi bland annat se väldigt små gångtunnlar(?) och fin utsikt.



Jakob visar att skyddsplasten behövs. Ser ni så smal plattformen är på andra sidan. Det var lika smalt på min sida. Kanske Tokyos smalaste tågperrong?



Såhär såg det ut från utsidan. Fint!



Tokyo Dome City. De hade fritt fall, flume ride, pariserhjul och lite annat. Även många souvenirbutiker, bland annat Jump Shop med en massa animegoods.



Dekorationsbelysningen var jättefin. Men svår att ta bild på.



Lite folktomt men det var trevligt att gå bara vi två och inte behöva trängas.



En jättestor kupol som man kunde sitta under.

Efter att vi gått runt lite och fotat så bestämde vi oss för att äta på The City Buffet och Jakob skojade om att det fanns ett ställe i Southpark som hette likadant fast att de kallade den The Shitty Buffet. Det visade sig att vi skulle litat på Southpark. Kanske refererade de till det här stället? Ok, så illa var det inte för pizzan var jättegod och salladsbuffén hade okra! Men när vi först kom dit så var all mat nästan slut och eftersom det är 90 minuter begränsad tid så var det inte så kul. Köttet som en kock tillagade direkt framför en såg jag fram emot men köttet var ganska segt och det fanns inte alls mycket att välja på i drinkbar. Anse er varnade.



De hade ett gulligt mumintrollcafé!



Vi tog de obligatoriska purikura-bilderna, den här gången i en maskin som ger en extra framträdande ögonfransar. Tänk vad teknik kan göra.

Kommentarer
Postat av: JENNY HSU ♥

Haha ni var jättesöta på sista bilden! ;D

2010-02-06 @ 21:50:51
URL: http://yannii.blogg.se/
Postat av: Sofia oldfriend

verkar ha varit en mysig dag :)

Fina bilder på er, sista bilden ser inte alls ut som jag kommer ihåg dig Helena..hehe..du ser annorlunda ut, men söt bild alltså :)

2010-02-06 @ 22:20:39
Postat av: Helena

Hehe tack tack! Jo, de här purikura-maskinerna gör under, typ photoshop och kamera i ett!

2010-02-07 @ 07:05:39
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: Jenny

Wow! Vad fina/långa ögonfransar ser ut på den sista bilden. Trodde att du hade skaffat dig lösögonfransar först innan jag läste bildtexten. Hur gör maskinen det? Varför ser inte Jakobs ögonfransar långa ut?

2010-02-08 @ 00:37:30
Postat av: Anna

Det är ju bildbehandling, bilden skannas och detektera ögonen, sedan gör de fransraden (där det vita i ögongloben går över till svart) mörkare samt lägger till några strån. Jakobs fransar syns väl inte för att han hade glasögon på sig och det blev svårt att detektera ögonen. Helena ser ju ut att ha genomgått nån hårblekning också :p

Gillar starkt att maskinen tar bort alla finnar och ojämnheter också :p Vill ha en sånt system till min/yins kamera hehe.

2010-02-08 @ 23:39:05
Postat av: Helena

oohh anna har koll här hehe

det är lika bra att Jakob inte fick extra fransar, det skulle nog se läskigt ut om han hade långa svarta ögonfransar...

Har ingen aning om vad de gjort med håret, jag tror maskinen blekte allting, min tröja är egentligen svart

hehe jag gillar också att de tar bort alla ojämnheter i huden. Har fått för mig att det är det speciella ljuset i maskinerna som gör det så ska ta med systemkameran in där och fota ngn gång, undrar om det hjälper hehe

2010-02-09 @ 05:52:05
URL: http://chokladte.blogg.se/
Postat av: betty

du borde fan färga håret ljusare ^^ gillar dina ögonbryn :D!

2010-02-11 @ 14:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0