baconlindad kyckling med fyllning av ost och tomat

Det här kommer lite sent men i alla fall. Åts under förra veckan någon gång.

Före


Såhär såg de ut innan de fick komma in i ugnen. Kryddade med en massa basilika.

Efter


Cross section


Tillbehör


Efterrätt


Har ni märkt någon skillnad på bildvalitén? Jag har nämligen köpt en ny rosa kamera! Den har till och med en specialinställning för att ta matbilder!

Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: betty

:O så goottttttt.. är det kyckling som är inlindat? :)

2009-03-02 @ 17:36:57
Postat av: betty

ops, såg rubriken nu hehe..

2009-03-02 @ 17:37:33
Postat av: Jenny

Jag gjorde något liknande för någon vecka sedan men med skinka inlindning och hackad chili med andra kryddor på kycklingen ^ ^

2009-03-02 @ 23:18:24
Postat av: Anna

wohoo, betydligt bättre bilder, dock borde du vitbalansera innan du tar korten :p

2009-03-03 @ 19:32:18
Postat av: Helena

Betty:mmm kyckling är gott!



Jenny:Ska kanske prova med chili någon annan gång. Du borde prova bacon till, det blev knaprigt och kycklingen behövdes inte saltas.



Anna: Till matbilderna kan man välja 5 olika "färger" jag provade alla och tyckte att dessa blev bäst. Kanske ska lägga upp matbilder med olika "färger" nästa gång...

2009-03-03 @ 22:33:33
URL: http://chokladte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0